Whynot Lane

Whynot Lane is a proposal for a 4 bedroom family home on a large plot between the rear gardens of 2-6 Whynot Lane and the Andover Station car park. The site is currently surplus amenity land and has its own its own access track from Whynot Lane.

Contemporary in style, the house has been designed to respond to the surrounding properties and minimise overlooking. Placed almost centrally in the plot, large interface distances from the front and rear of the dwelling have been achieved as well as the formation of large front and rear gardens. Low eaves to the front of the dwelling, teamed with an asymmetrical roof help reduce the massing of the building whilst also maximising usable space at first floor. 

Planning permission was granted in June 2017.

 

CLIENT: Derek Warwick Developments

APPROVAL: June 2017