Planning Submission - Whynot Lane / by Barclay Phillips

We are excited to announce the submission of a planning application for a new dwelling on an area of land located off Whynot Lane in Andover.

The proposal is for a 4 bedroom family home on a large plot between the rear gardens of 2-6 Whynot Lane and the Andover Station car park. The site is currently surplus amenity land and has its own its own access track from Whynot Lane. Contemporary in style, the house has been designed to respond to the surrounding properties and minimise overlooking. Placed almost centrally in the plot, large interface distances from the front and rear of the dwelling have been achieved as well as the formation of large front and rear gardens. Low eaves to the front of the dwelling, teamed with an asymmetrical roof help reduce the massing of the building whilst also maximising usable space at first floor. 

We are hoping for a positive planning result and seeing this project move forward!